WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - 1001 Couleurs Beyne  14 - 6  (6-3)

DATUM 21-04-2006  21:15

DOELPUNTEN 1ste helft: 0-1 Bonhomme, 1-1 Vergauwen, 1-2 Laarissi, 2-2 Grunholz, 3-2 Grunholz, 4-2 Grunholz, 4-3 Bouchtachoat, 5-3 Toukouki, 6-3 Grunholz
2de helft: 6-4 Cacciatore, 7-4 Grunholz, 7-5 Cacciatore, 8-5 Hzaine, 9-5 Govers, 10-5 Govers, 11-5 Vergauwen, 12-5 Grunholz, 13-5 Govers, 14-5 Hzaine, 14-6 El Handouz

VERSLAG Opstelling Krijnen Keukens Malle: Norbert Laenens (d), Jef Geets, Zoubair El Bouchtati, Raf Govers, Roy Michiels (k), Yassine Hzaine, Jamalle El Haoual, Mustafa Toukouki, Edwin Grunholz, Tim Vergauwen, Gregory Vermeulen, Tom Gijsbrechts (d)

Krijnen Keukens Malle wint gemakelijk van 1001 Couleurs Bressoux
Coach Frank Belmans van Krijnen Keukens Malle kon over zijn voltallige kern beschikken voor de wedstrijd tegen 1001 Couleurs Bressoux. Omdat Krijnen Keukens Malle te slap aan de wedstrijd begon, kwamen de bezoekers na 2 minuten op voorsprong via Bonhomme. Tim Vergauwen maakte op aangeven van Jamalle El Haoual gelijk voor KK Malle maar in de 6de minuut kwam Bressoux opnieuw op voorsprong via Laarissi. Daarnaast waren ook enkele reddingen van doelman Norbert Laenens nodig om Bressoux van een grotere voorsprong te weerhouden. In de 7de minuut scoorde Edwin Grunholz zijn eerste doelpunt en bracht zijn ploeg daarmee op gelijke hoogte. In de 10de en 11de minuut volgden doelpunten 2 en 3 van de topscoorder van Krijnen Keukens Malle. Bressoux bleef in de wedstrijd via een doelpunt van Bouchtachoat maar door doelpunten van Mustafa Toukouki en opnieuw Edwin Grunholz kon de thuisploeg toch bij een redelijk veilige 6-3 voorsprong gaan rusten.

Hoewel Bressoux na rust tot tweemaal terugkwam in de wedstrijd via Cacciotore die eerst 6-4 maakte en na een penalty-goal van Grunholz ook de 7-5 maakte, is Krijnen Keukens Malle in de tweede helft nooit in de problemen geweest en nam het via doelpunten van Yassine Hzaine (2), Tim Vergauwen, Edwin Grunholz en een hattrick van Raf Govers gemakkelijk tot 14-5 afstand van Bressoux. De 14-6 van El Handouz was slechts een pleister op de wonde voor de bezoekers die ondanks hun derde plaats in het klassement toch een maatje te klein waren voor Krijnen Keukens Malle.